Pensiune / Hotel

Pensiune Hotel

Ai unde lasa animalutul tau preferat, cu toate obiceiurile lui de acasa, cu aceleasi ore de plimbare, cu aceeasi mancare ca la el acasa (fiecare animalut cazat la noi primeste mancarea pe care o doreste stapanul lui).

In plus: asistenta medicala si supraveghere 24 de ore din 24.

Supravegherea se face prin camere video, pe care le puteti accesa si dvs., in felul acesta va puteti urmari animalutul in timp real oriunde ati fi.

Pensiune

Mai mult decat atat: ne vom ocupa, la nevoie, si de urmatoarele situatii: daca are de facut vaccinul sau daca vrei sa fie cosmetizat (tuns, spalat) cat timp esti plecat.
Conditiile care se impun la cazare in pensiunea noastra sunt: animalutul trebuie sa fie deparazitat, vaccinat si clinic sanatos.

Adresa: Str. Av. Mircea Zorileanu Nr. 62
Mijloace de Transport: Tramvaiul 20, Autobuz 282 sau 300 – Statia P-ta Domenii

0723 50 78 59 021 222 57 50

Hotel (Nou)

Hotelul are in dotare si cabinet veternar unde se asigura sevicii veterinare non stop animalutelor cazate.

Cu ocazia celor 20 de ani de Pro Anima Vet, inaugurăm cel mai modern, complex și generos hotel canin și felin din România!
Fiind dotat cu 50 de camere, loc de joacă în aer liber, padocuri exterioare, cabinet, sala cosmetică, dar și cu ambulanță veterinară, ce oferă transferul din București până la locația hotelului, suntem mândri să ne deschidem larg porțile, și să găzduim oaspeți patrupezi!
În plus, în fiecare cameră se găsește o cameră web, la care stăpânii au acces nelimitat, pe tot parcursul șederii animalului!
Hotelul nu este doar un simplu pas înainte pentru dezvoltarea domeniului veterinar român, ci și un vis ce părea imposibil, acum îndeplinit!
Din dragoste pentru animale!
Din respect pentru România!

Adresa: Str. Sfanta Elena nr. 50A, Ciocanesti, Dambovita

0723 50 78 59 021 665 30 38

Prezentare Hotel