Despre noi

Istoricul nostru Echipa noastră

Istoricul nostru

Dorinta de a face medicina veterinara a crescut in inima mea inca din copilarie datorita unchiului meu care este tot medic veterinar si datorita lui Gimi…

Am avut privilegiul de a-mi petrece vacantele la bunici…eram patru nepoti si doi catei – Calu si Gimi. Noi am crescut, bunicii s-au dus la ceruri, la fel si Calu, iar

Gimi a ramas singur sa pazeasca casa. Nu a plecat din casa nici cand nu avea ce sa manance…se urca in pod si manca boabe de porumb de pe stiulet, ne intampina de la marginea satului cand mergeam la tara, plangea cand ne vedea ca plecam.

A trait cam sase ani singur dar nu a plecat… credinciosia lui, devotamentul lui, simtul lui de a stii cand veneam acasa au impresionat inima mea de copil si astfel am ajuns studenta la medicina veterinara.

Apoi ideea de a face aceasta afacere s-a nascut chiar aici in Domenii acum aproximativ 14 ani cand intr-o dimineata de primavera a intrat in farmacia din domenii un domn distins, cu multa prestanta, si parca era desprins de pe filele unei carti… pana si cuvintele veneau din alte vremuri.

Ce se poate spune despre dumnealui?!…

Studiase stintele economice, facuse afaceri in anii 1930, avusese propria afcere, traise razboiul, pe atunci Regele era un simbol de urmat…si atunci cand n-a mai stiut ce sa faca…”am facut ce a facut Regele” spune el; a luat-o de trei ori de la capat, si tot de atatea ori a reusit; mai tarziu, in comunism a fost de folos multor oameni… apoi mi-a devenit mentor…

Asa s-a facut o punte in timp, invatand de la acest om de afaceri principiile de atunci: oamenii cu care lucrezi sunt valorosi, clientii trebuie respectati si le trebuie oferite servicii de calitate si profesionalism.

Anul acesta in 2014 ar fi implinit 100 de ani … si-n acest mod il omagiez, si-i urmez inavatamintele!!!

Cu consideratie si caldura,

Dr. Simona Marcu

Echipa

Avem o experienta de 15 ani, iar dintre acestia, 10 ani ii avem in domeniul veterninar. Fiecare membru ar echipei noastre este specializat pe o ramura a medicinii veterinare, precum:

  • Ecografie
  • Laborator
  • Chirurgie
  • Medicala

Avem o dragoste foarte mare pentru animale si pentru profesia noastra.