Cosmetica Canina si Felina

0765 925 523 021 312 60 51

Oferim micilor nostri pacienti posibilitatea cosmetizarii acestora, alaturi de sfatul nostru: periajul zilnic este cea mai buna cosmetizare de care are nevoie prietenul dumneavoastra.

Periajul este si un masaj ce asigura starea de sanatate a pielii si blanii care sunt o bariera naturala in calea multor agenti patogeni.

Toaletajul, in sine, poate fi stresant pentru orice animalut, de aceea, motto-ul nostru este ,,Groomingul cu tandrete si pricepere. Legaturi pawsome cu prietenii nostri canini.’’, astfel ca fiecare experienta de toaletaj a patrupedului sa fie una plina de dragoste, respect, blandete si, nu in ultimul rand, sa creem legaturi profunde.

TOALETAJ
Talie mica
pana la 10kg
cosmetica canina sau felină
180-200 RON
0765 925 523
TOALETAJ
Talie medie
10-25kg
cosmetica canina sau felină
220-250 RON
0765 925 523
TOALETAJ
Talie mare
peste 25 kg
cosmetica canina sau felină
280-300 RON
0765 925 523

Durata procesului de toaletaj: 1h30 min – 4h
*in functie de temperamentul animalului si starea blanitei acestuia se pot adauga taxe suplimentare, clientul fiind anuntat in prealabil despre acestea.
*in cazul in care, blanita este incurcata mai mult de 30%, descalcirea acesteia nu va fi posibila deoarece animalul va fi traumatizat si se pot produce leziuni grave asupra pielii.

Pachetul
FUR FABULOS
Tuns in functie de specificul rasei cu masina / masina + foarfeca
Spalat
Coafat
Curatat urechi
Taiat unghii
Vidat glande
Parfumat si accesorizat

La achizitia acestui pachet, beneficiati la un interval de 4 saptamani, de o baie gratuita!!!

0765 925 523
Pachetul
GLAMOUR PAWS intretinere
acest pachet nu include tuns pe corp cu masina ci doar retus din foarfeca
Spalat
Coafat
Retus foarfeca
Curatat urechi
Taiat unghii
Vidat glande
Parfumat si accesorizat

* Nu toate rasele de caini se tund, din acestea facand parte rasele cu blana scurta (Bulldog, Mops, Labrador, Beagle, Dalmatian, Vizsla si metisii acestora), blana dubla scurta (Husky, Akita Inu, Shiba Inu, Malamut de Alaska), blana dubla lunga (Pomeranian, Samoyed, Chow Chow), blana combinata (Golden Retriever, Pekinez, Cavalier King Spaniel) si, nu in ultimul rand, pisicile care poseda tipul de blana dubla.

0765 925 523
Pachetul
PUPPY FRESHNESS*
Spalat
Coafat
Retus din foarfeca
Curatat urechi
Taiat unghii
0765 925 523

* Puii de catel pot veni la toaletaj incepand cu varsta de 3,5-4 luni (dupa terminarea schemei de vaccinare), primul proces neincluzand tunsul cu masina, acomodandu-se astfel cu mediul nou, cu sunetul instrumentarului, socializand si, in principal, cu tot ce presupune procesul de toaletaj in sine.

‘’Calitatea se distinge prin produse profesionale – rasfatam pielea si blana cu servicii de grooming personalizate.’’

Din motive de siguranta, atat ale groomerului, dar in special ale patrupedului, asistarea proprietarului la procesul de toaletaj NU va fi permisa!